• (Εκτυπωτές DNP) - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ DNP DS-40

Καινοτομία

- Φορητότητα: Ο DS40 είναι μικρός σε όγκο, ελαφρύς και ανθεκτικός. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορείτε να τον μεταφέρετε πανεύκολα όπου τον χρειάζεστε.

- Απλότητα: Διεθέτει πανεύκολο σύστημα αλλαγής αναλωσίμου, εξ' ολοκλήρου από το μπροστινό μέρος.

- Ταχύτητα: Λιγότερο από 10'' απαιτούνται για την πρώτη εκτύπωση 10x15, οι επόμενες χρειάζονται 8''.

Ποιότητα

- Ο DS-40 έχει κερδίσει 2 φορές το 1ο βραβείο DIMA Awards, ως ο εκτυπωτής dye-sublimation διάστασης μέχρι 15x23cm με τις ποιοτικότερες   εκτυπώσεις.

- Τα αναλώσιμα του DS40 παράγονται απευθείας από την DNP, τον παγκοσμίως μεγαλύτερο παραγωγό θερμικού χαρτιού και μελανοταινίας

- Ο DS80 διαθέτει ειδικό σύστημα προστασίας από τη σκόνη κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης. Επιπλέον η φωτογραφία δεν βγαίνει καθόλου από τον εκτυπωτή αν δεν έχει προηγουμένως εκτυπωθεί πλήρως.

- Το χαρτί εκτύπωσης είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στις ηλιακές ακτίνες UV

Ευελιξία

- Μεγέθη Εκτύπωσης. Ο DS-40 σας δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης 4 διαφορετικών μεγεθών, από 10x15cm μέχρι 15x23cm.

- Διαμόρφωση: Έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε πάνω από ένα DS40 ή DS80 για να πετύχετε μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης σε οποιοδήποτε μέγεθος. Ο DS40 και ο DS80 έχουν ίδιες εξωτερικές διαστάσεις, άρα μπορείτε να στιβάξετε πολλούς εκτυπωτές που καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο.

- Φινίρισμα: Ο DS40 σας δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης φινιρίσματος Glossy και Matte

- Συμβατότητα με λειτουργικά συστήματα Mac και Windows.

Ο εκτυπωτής DS-40 με άριστη ποιότητα και υψηλή ταχύτητα αποτελεί έναν κορυφαίο επαγγελματικό εκτυπωτή., Ειδικά σχεδιασμένος για χρήση σε Drylabs, κιόσκι ή ανεξάρτητα από κάθε απαιτητικό επαγγελματία. Ξεχωρίζει για την αξιόπιστη λειτουργία του.

(Εκτυπωτές DNP) - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ DNP DS-40

  • Κατασκευαστής: Dnp
  • Κωδικός Προϊόντος: 0000002226
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ετικέτες: φωτογραφικοσ, εκτυπωτησ, dnp, ds-40, εκτυπωτές φωτογραφικοσ, εκτυπωτησ, εκτυπωτές φωτογραφικοσ, εκτυπωτησ, εκτυπωτές φωτογραφικοσ, εκτυπωτησ, εκτυπωτές