• (Μηχ/τα Drylab) - SureLab SL-D800 OC-LE

Ο SureLab SL-D800 είναι ένας εκτυπωτής παραγωγής φωτογραφιών για εμπορική χρήση, σχεδιασμένος για φωτογραφεία και επαγγελματίες φωτογράφους που θέλουν να εκτυπώνουν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας καθώς και να επεκτείνουν με σχετικά προϊόντα τις υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών που ήδη παρέχουν. Διαθέτει την ευελιξία να εκτυπώνει ό,τι θέλουν οι πελάτες σας, σε μια μεγάλη γκάμα μεγεθών, σε γυαλιστερό, ιλουστρασιόν και ματ χαρτί, για καταπληκτικά αποτελέσματα.

Ευελιξία

Ο εκτυπωτής SL-D800 αναπτύχθηκε με γνώμονα την ευελιξία των μέσων, ώστε να διευρυνθούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες των χρηστών. Το υποστηριζόμενο μήκος εκτύπωσης κυμαίνεται από 50-1000 χιλ., σε ρολό μέσων πλάτους 89 χιλ., 102 χιλ., 127 χιλ., 152 χιλ., 203 χιλ. και 210 χιλ. Υποστηρίζει επίσης γυαλιστερό, ιλουστρασιόν και ματ χαρτί.

Εντυπωσιακή ταχύτητα

Διαθέτει ταχύτητα παραγωγής 360 pph (15x10 εκ.) σε τυπική ποιότητα, με ευρεία γκάμα χρωμάτων, βαθύ μαύρο και την ομαλή διαβάθμιση ενός εκτυπωτή 6 χρωμάτων με το ανώτερο επίπεδο στιλπνότητας ενός εκτυπωτή μελανιών τύπου dye.

Ανθεκτικότητα

Ο SL-D800 έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί και εξασφαλίζει ότι οι χρήστες συνεχίζουν να εργάζονται αποτελεσματικά για τα επόμενα χρόνια1. Επωφελείται από ένα άκαμπτο, ανθεκτικό δίσκο εκτύπωσης, βελτιωμένο σχεδιασμό ατράκτου και έξυπνη αλλαγή χαρτιού.

Ολοκληρωμένη λύση

Εκτός από τον εκτυπωτή, η Epson προσφέρει μελάνια, χαρτιά και λογισμικό. Όλα έχουν ελεγχθεί ώστε να λειτουργούν τέλεια μαζί.

(Μηχ/τα Drylab) - SureLab SL-D800 OC-LE

  • Κατασκευαστής: Epson
  • Κωδικός Προϊόντος: 0000009779
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ετικέτες: surelab, sl-d800, oc-le, μηχ/τα, drylab μηχ/τα