Σαρωτές

 Σαρωτές

Κατάλογος Μηχανημάτων Epson - Σαρωτές χαρτιούGT-S85
Παραγωγικότητα υψηλής ποιότητας: Ο GT-S85 παράγει σαρώσεις υψηλής ποιότητας με ταχύτητες έως και 40 σελίδες μονής όψης ανά λεπτό ή 80 εικόνες διπλής όψης ανά λεπτό, σε ασπρόμαυρη και έγχρωμη λ..
Παραγωγικότητα υψηλής ποιότητας: Ο GT-S85 παράγει σαρώσεις υψηλής ποιότ...
Perfection V370 Photo
Χάρη στον Epson Perfection V370 Photo, που περιλαμβάνει ενσωματωμένη μονάδα σάρωσης διαφανειών για εύκολη σάρωση διαφανειών, φιλμ και αρνητικών, έχετε σαρώσεις φωτογραφιών A4 ανώτερης ποιότητα..
Χάρη στον Epson Perfection V370 Photo, που περιλαμβάνει ενσωματωμένη μο...
Perfection V600 Photo
Σαρώστε εύκολα και αποτελεσματικά όλες τις εκτυπώσεις σας, τα αρνητικά και τις διαφάνειες. Σε συνδυασμό με τα στηρίγματα φιλμ, διαχειρίζεται φιλμ οποιουδήποτε μεγέθους και φορμά, συμπεριλαμβαν..
Σαρώστε εύκολα και αποτελεσματικά όλες τις εκτυπώσεις σας, τα αρνητικά ...
Perfection V800 Photo
Μετατρέψτε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας σε ψηφιακά μέσα χάρη στον επαγγελματικής ποιότητας σαρωτή 6.400 dpi. Με ουσιαστικά μηδενικό χρόνο προθέρμανσης, ο V800 διαθέτει βάσεις φιλμ υψηλής ποιότ..
Μετατρέψτε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας σε ψηφιακά μέσα χάρη στον επαγγ...
Perfection V850 Pro
Με βελτιωμένα οπτικά στοιχεία high-pass optics που αποδίδουν το υψηλότερο επίπεδο στην ποιότητα εικόνας και μεγαλύτερες ταχύτητες σάρωσης, ο V850 Pro μπορεί να μετατρέψει μεγάλη γκάμα μέσων κα..
Με βελτιωμένα οπτικά στοιχεία high-pass optics που αποδίδουν το υψηλότε...
Scanner V550
Ο Perfection V550 Photo είναι ένας ευέλικτος σαρωτής φωτογραφιών που δίνει μια νέα πνοή ζωής στις παλιές σας φωτογραφίες. Μπορείτε εύκολα να σαρώσετε μια σειρά από αρνητικά και θετικά φιλμ - έ..
Ο Perfection V550 Photo είναι ένας ευέλικτος σαρωτής φωτογραφιών που δί...
WorkForce DS-30
Ο Workforce DS-30 αποτελεί τον πρώτο φορητό επαγγελματικό σαρωτή της Epson και έναν από τους ελαφρύτερους της αγοράς. Διευκολύνει τη γρήγορη και αποτελεσματική διαχείριση των εγγράφων εν κινήσ..
Ο Workforce DS-30 αποτελεί τον πρώτο φορητό επαγγελματικό σαρωτή της Ep...
WorkForce DS-310
Χάρη στην υψηλότερη ταχύτητα στην αγορά στις 25 σελ./λεπτό1 στην κατηγορία του, επιτρέπει την εύκολη διαχείριση εγγράφων, γρήγορα και αποτελεσματικά, όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Χάρη στο μικρό ..
Χάρη στην υψηλότερη ταχύτητα στην αγορά στις 25 σελ./λεπτό1 στην κατηγο...
WorkForce DS-360W
Σαρώστε από οπουδήποτε με αυτόν τον φορητό σαρωτή που διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία και ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης. Σε συνδυασμό με τον ελαφρύ και μικρό σχεδιασμό του, ο DS-360W απλοποιε..
Σαρώστε από οπουδήποτε με αυτόν τον φορητό σαρωτή που διαθέτει ενσωματω...
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)